PRÒXIMES DATES

4 - 6 Octubre 2017
Madrid


Més informació a:

liber@ifema.es

902 221 515

Conegui de primera mà les novetats del mercat


Promoguda per la Federació de Gremis d'Editors d'Espanya, la Fira Internacional del Llibre és la primera mostra dedicada exclusivament al llibre en espanyol.

A Liber pot contactar amb més de 150 empreses del sector. En la seva major part, editors de tot Espanya que hi participen amb vistes al mercat exterior.

Una ocasió única per trobar oportunitats de negoci en el sector editorial. I conèixer l'oferta editorial més rica, variada i plural a nivell nacional.

Sectors destacats

Liber reuneix tots els sectors del llibre. A la passada edició, van tenir especial atenció els continguts digitals, els nous editors, l'autoedició i els agents literaris.

Zona digital

Totes les novetats en l'edició, distribució i venda de llibres digitals.

Àrea d'autor

Els autors independents van poder saber-ne més sobre les possibilitats de l'autoedició i els serveis i eines que tenen al seu abast.

Liber Micro

Petits editors i empreses van comptar amb un micro espai per poder agendar reunions amb compradors i visitants del saló.

Liber 2016 en xifres

10.000

visitants

346

expositors

60

països

500

compradors

Activitats

De caràcter professional i cultural, van reunir a personalitats del sector editorial, editors i escriptors de relleu. Van oferir l'oportunitat d'intercanviar idees i experiències sobre temes de màxima actualitat.

Programa de Compradors

Va reunir centenars de llibreters i distribuïdors de més de 70 països i un gran nombre de prescriptors de llibres en espanyol.

Consulti el llistat de Compradors convidats

Professionals participants

Va congregar editors, autors, agents literaris, llibreters, distribuïdors i altres professionals del sector.

Més informació

Conegui el perfil dels expositors

Més informació

Patrocinen:

       

Amb el suport de:Organitza:

Promou: