Activitats

Liber proposa coneixement, formació, networking, debat i cultura en les seves activitats.
Jornades, conferències, presentacions, trobades de negoci, lliuraments de premis i homenatges
en la major fira del llibre en espanyol.

Jornades Professionals

Un centenar de ponents i més de 50 conferències, tallers i taules rodones dedicades a la promoció de la indústria editorial, a l'anàlisi de tendències i al debat sobre el canvi de model de negoci, el llibre digital i noves oportunitats. Obertes a tots els professionals del sector del llibre.

Zona Digital

Sessions de 20 minutos sobre els productes i serveis dels expositors participants a les zones més tecnològiques de Liber.

Zona de l'Autor

Breus presentacions sobre eines i serveis per a l'autoedició.

Consulta el programa

Espai graphispag

Xerrades per descobrir les noves possibilitats d'impressió, personalització, suports i acabats que la indústria gràfica ofereix al sector editorial.

Festa Liber 2016

Esdeveniment exclusiu de benvinguda per a expositors i personalitats del món polític, social i cultural. Se celebrarà l'11 d'octubre, a les 20 hores, nit prèvia a l'obertura de la fira.

Accés només amb invitació

Lliurament de premis

Acte sectorial de reconeixement a la trajectòria i al treball de persones i entitats vinculades al món del llibre i al foment de la lectura. Recolliran el guardó que atorga la FGEE: Juan Marsé, Beatriz de Moura, Pepa Fernández, la Xarxa Municipal de Biblioteques de la província de Barcelona, la Llibreria Cálamo de Saragossa i la pel•lícula "Un dia perfecte" de Fernando León.

Més informació